NEDELJA DOBREGA PASTIRJA

Nedeljska maša nas je zopet združila ob Njegovi mizi 25. 4. 2021 ob 16 uri. Dan je bil res čudovit in po daljšem obdobju popolne zapore zaradi virusnega obolenja nas je narava kar vabila ven. Zato je bilo tudi razumljivo, da nas je bilo tokrat preko Zooma povezanih 14 družin in posameznikov.

Tokrat smo bili s sestro Magdaleno povezani kar preko telefona iz toplic, kjer je okrevala  in si nabira la novih moči.

Sveta maša je minila v znamenju Dobrega pastirja.

Duhovnik g. Martin nam je slikovito prikazal našega Dobrega pastirja, ki nas spremlja in včasih tudi pride iskat, če zaidemo. Nadene nas na rame in pripelje nazaj v družbo bratov in sester. Jezus nam je tako dal še en zgled ljubezni, ki nam je vodilo v vsakdanjem življenju. Tudi mi smo poklicani, da gremo iskat našega brata ali sestro, če zaide ali pa če se ne znajde več v tem hrupnem in včasih popolnoma zmedenem svetu. Dobri pastir je naša pot in varnost v življenju.

Hvala še enkrat vsem za sodelovanje in molitve. V mislih smo bili tudi z vsemi, ki so bili tisti dan drugje ali pa niso imeli možnosti povezave. Ljubezen je močnejša od vseh svetnih preprek. V upanju, da se kmalu zopet srečamo v živo, se že veselimo prihodnjega druženja ob Njegovi mizi.

Bogdan

    S klikom na gumb “pošlji” soglašte z obdelavo posredovanih podatkov v skladu z namenom za katerega so bili dani.