Srečanje Naše skupnosti družin

V nedeljo, 28. februarja 2021  je bil zopet krasen dan in kljub vabljivim sončnim žarkom se nas je veliko zbralo pri Sveti maši, ki jo je daroval preko Zoom aplikacije naš duhovnik Martin.

Če upoštevamo prisotne povezave in prisotne družine, se nas je zbralo več kot 70 in kljub naši fizični oddaljenosti smo močno čutili prisotnost Njega, Jezusa, ki je vedno med nami, če smo zbrani v Njegovem imenu. Kako lepo je videti drug drugega, pa četudi prek ekranov.

Izžarevanje veselja sestre Magdalene in močan duhovni nagovor duhovnika Martina sta nam to srečanje z Jezusom pričarala še bolj doživeto. Čutili smo drug drugega in tudi stiske nekaterih prisotnih ter zanje molili. In kot je rekla na koncu sestra Magdalena, je življenje lepo, vendar pa včasih zahtevno. In pri tej zahtevnosti prosimo Jezusa, da nam stoji ob strani. Da nas zahtevnosti ne potrejo ampak nas utrdijo v veri, da postanemo boljši ljudje.

Hvala še enkrat vsem za sodelovanje in se že veselimo naslednjega srečanja z Njim, ki je naš življenjski duhovni sopotnik.

Bogdan

Pri našem srečanju nas je spremljal tudi bl. Carlo Acutis.
Podobico z njegovo sliko in molitvijo nam je predstavil duhovnik Martin in si jo lahko ogledate s klikom na povezavo: bl. CARLO ACUTIS.

Fotografije: Tatjana Splichal

    S klikom na gumb “pošlji” soglašte z obdelavo posredovanih podatkov v skladu z namenom za katerega so bili dani.